Ana içeriğe atla

Haşlanmış Yumurta Tarifi Nasıl Yapılır?

CHRISTINA ANANIA, @EVOLVEWITHTEE

-

Kasım 21, 2020

Bu nefis baharatlı yumurtalar, pazar kahvaltılarınız için harika bir fikir. Yapması sadece yirmi dakika sürüyor ve lezzetli tatlarla dolu. Ayrıca, bu lezzetli tatlara Vital Proteins Collagen Peptides ekleyerek bu tarifi yapabilirsiniz.

Vital Proteins Collagen’in tadı nötürdür. Sıcak ve soğuk sıvılarda ve yiyeceklerde kolayca çözünür, bu da Vital Proteins Collagen’i herhangi bir yemek veya içeceğe ekleyebilirsiniz.

yumurta

Yumurta Tarifi

Malzemeler:

6 yumurta (10 dakika kaynatılmış - yarıya bölünmüş)

  • Mayonez
  • Hardal
  • 1 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides
  • Yarım adet limon suyu
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tutam tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber (üzeri için)
  • Maydanoz (süslemek için)

Yapılışı:

  • Orta boy bir tencerede suyu kaynatın ve her bir yumurtayı 10-15 dakika pişirin.
  • Yumurtalar katılaşınca soğuk suda soğumaya bırakın. Kabukları soyun ve keskin bir bıçak ile ikiye bölün (dikey olarak).
  • Her yumurtanın pişmiş sarısını alın ve bir kaseye koyun. Mayonez, hardal, kolajen, limon suyu, zerdeçal, karabiber ve tuz ile birlikte ezin.
  • Her yumurtaya tuz, kırmızı biber serpin ve kuru maydanoz veya yeşil soğan ile süsleyebilirsiniz.