Ana içeriğe atla

Jennifer Aniston Vital Proteinste

GRACE GALLAGHER & SARAH SCHUH

-

Mart 17, 2022

 

Kolajen her şeyi bir arada tutan proteindir. Bu nedenle yıllar önce Vital Proteins’i kullanmaya başladım.
Şimdi ise, markanın Yaratıcılık Yöneticisi olarak bu markanın daha büyük bir parçası olmak bana çok heyecan veriyor.

Jennifer Aniston

 

Vital Proteins takımına Yaratıcılık Yöneticisi olarak katıldı. Ödüllü oyuncu bu yeni rolünde, Vital Proteins’in misyonunu (insanları iyiliği içinde bulmaya teşvik etmek) dünya ile buluşturmaya yardımcı olacak. Aniston, bu görevi yerine getirirken benzersiz tarzını, yeni ürünlere ve marka stratejisine katarak Vital Proteins kolajen ürünleri ile olan tecrübesini paylaşacak. Aniston, Vital Proteins’i 2016’dan beri (Mavi kavanozumuz Instagram’da ünlenmeden çok daha önce) kullanmaktadır. Kendisi, Vital Proteins ürünlerini kendi hedeflerine ulaşmaya giden yola devam etmek için kullanıyor. Vital Proteins’in kurucusu ve CEO’su Kurt Seidensticker, “Hepimiz Jen’in içten dışa iyiliğe önem veren bir hayat tarzı sürdürdüğünü görmüştük, bunu da kısmen
Vital Proteins’e olan güvenine atfetmektedir. Bu da partnerliğimizi özgün ve her şeyden önce gerçek kılmaktadır.” dedi ve “Yeterli ve dengeli yaşamak için ilham vermek amacıyla birlikte bir takım oluşturduk.” diye ekledi. Kolajen vücudumuzda en yüksek miktarda bulunan proteindir.

Vital Proteins takımına Yaratıcılık Yöneticisi olarak katıldı. Ödüllü oyuncu bu rolde, Vital Proteins’in misyonunu dünya ile buluşturmaya yardımcı olacak.