Ev yapımı elma püresi, okulda tadını çıkarmak için her zaman en sevdiğim atıştırmalıklardan biriydi.
İçindekiler:
- 5-6 elma (çekirdekleri çıkarılmış ve küp şeklinde doğranmış)
- 1 bardak hindistan cevizi yağı
- 1/4 bardak akçaağaç şurubu
- 1 kaşık tarçın
- 2 ölçek Vital Proteins® Marine Collagen
Yapılışı:
- İlk önce işe elmaları soymak, çekirdeklerini çıkarmak ve küp şeklinde doğramakla başlayın.
- Hindistan cevizi yağı, akçaağaç şurubu ve tarçını bir tencereye alıp elmaları ekleyin.
- Marine Collagen peptitlerini ekleyin ve tüm malzemeleri birlikte karıştırın.
- Ocakta orta ateşte yaklaşık 10-15 dakika pişirin.
- Elmalar yumuşayınca mutfak robotuna ekleyin ve karıştırın.
- Malzemeler bir elma püresi gibi olduğunda, bir kaseye alın ve sıcak olarak tadını çıkarın veya soğumaya bırakın ve daha sonra tadını çıkarın!