Doyurucu ve yapımı kolaydır. Ek olarak, üst malzemesi ise nötr tat olan, sıcak ve soğuk sıvılarda kolayca çözünen Vital Proteins Collagen Peptides ile hazırlanabilir.
Oluşturmak için, malzemelerinizi bir tencerede karıştırın ve somonu soteleyin. Ardından somonu birkaç dakika fırında pişirin ve hazırsınız - bu kadar basit!
Ballı Somon Tarifi
Malzemeler:
Somon İçin:
- 4 somon fileto
- Tuz ve taze çekilmiş karabiber
- 4 tatlı kaşığı bal
- Zeytinyağı
- 1 limon kabuğu rendesi
Üstü İçin:
- 2 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides
- Terayağı
- 2 diş sarımsak, kıyılmış
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 limonun suyu
- Tuz, taze çekilmiş karabiber
Yapılışı:
- Fırını 200 ° C'ye ısıtın.
- Orta ateşte bir tencerede terayağını eritin. Köpüğü azalana ve altın rengi kahverengiye dönmeye başlayana kadar sürekli çırparak pişirin, yaklaşık 3 dakika.
- Tat vermek için sarımsak, 2 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides, bal ve limon suyu, tuz ve karabiber ilave edin; bir kenara koyun.Somonu tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Her bir somon filetoyu bal ile kaplayın.
- Orta-yüksek ısıda büyük bir fırına dayanıklı tavada zeytinyağını ısıtın.Tavaya somonu ekleyin ve her iki tarafı da altın kahverengi olana kadar, her iki tarafta yaklaşık 1-2 dakika kızartın.
- Fırına koyun ve tamamen pişene kadar yaklaşık 8-10 dakika pişirin.
- İstenirse, hemen kızartılmış tereyağlı limon sosu ve limon kabuğu rendesi ile servis yapın.