Fırınsız Mini Cheesecake'ler güzel bir günü kutlamak için mükemmel bir yoldur.
Bu tarifi yapmak basit, lezzetli ve aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir tatlı. Her lokma size keyif verecek. Yaban mersini ve çilek ise tatlınıza renk katacak.
Bu Mini Cheesecake'leri Vital Proteins Collagen Peptides ile de sunabilirsiniz.
Vital Proteins Collagen’in tadı nötürdür. Sıcak ve soğuk sıvılarda ve yiyeceklerde kolayca çözünür, bu da Vital Proteins Collagen’i herhangi bir yemek veya içeceğe ekleyebilirsiniz.
Mini Cheesecake
Malzemeler:
- 2 paket kraker (glutensiz kullanılabilir),
- 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu
- Yarım su bardağı hindistancevizi yağı (erimiş)
Üst Katman Malzemeleri:
- Krem peynir
- 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu
- 1 paket vanilya
- 2 çay kaşığı tarçın
- 2 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides
- 250 g çilek (doğranmış)
- 250 g yaban mersini
- 2 çay kaşığı tarçın
- 4-5 yaprak taze nane (doğranmış)
- 1 paket kraker
Yapılışı:
- Fırın tepsisine fırın kağıdını hazırlayın.
- Bir mutfak robotunda yüksek hızlı bir karıştırıcıya, krakerleri ekleyin toz haline getirin.
- Ardından, akçaağaç şurubu ve hindistancevizi yağını birleştirilene kadar ekleyin. Bu karışımı fırın kabının dibine eşit şekilde bastırın ve 30-40 dakika dondurun.
- Kabuk sertleşirken sonra, meyve dışındaki en üst katman malzemelerini bir mutfak robotuna ekleyin ve kremsi ve pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- Çilekleri ve yaban mersini ekleyin.
- Sertleşmiş kraker kabuğunun üstüne krem peynir dolgusu ekleyin ve buzdolabında 6-8 saat bekletin. Sonrasında nane ile süsleyebilirsiniz.