Tatlı Patates Gnocchi tarifini sizinle paylaşmak istedim çünkü – dürüst olalım – şu sıralar o kadar moda ki "tatlı patates gnocchi'yi nasıl yapacağınızı öğrenin" herkesin mutfakta yapılacaklar listesinde yer alıyor..
Tatlı Patates Gnocchi'yi yaptıktan sonra yemeğinizi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Taze maydanoz, kekik, pul biber, tuz ve karabiberle birlikte zeytinyağına atmayı seviyorum. Çok basit ama benim mutlak favorim. Kişisel zevkinize daha iyi uyması için kendi yaratıcı yönteminizi ve stilinizi kullanın.
Tatlı Patates Gnocchi
Malzemeler:
- 2 tatlı patates (soyulmuş, küp küp doğranmış),
- 2 bardak su (kaynatılmış),
- 3 su bardağı badem unu,
- 1 bardak nişasta,
- 2 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides,
- Zeytinyağı (üzerine gezdirmek için),
- Tuz, karabiber, pul biber, taze kekik ve maydanoz
Yapılışı:
- Fırını 250 ° C 'ye ısıtın ve bir fırın tepsisini fırın kağıdıyla kaplayın.,
- Tatlı patatesleri soyun ve küpler halinde kesin. Bir tencerede suyu kaynatın ve tatlı patatesi ekleyin. Yaklaşık 25-30 dakika veya yumuşayana kadar kaynatın.,
- Tatlı patatesi badem unu, nişastasının yarısı ve Vital Proteins Collagen Peptides ile birlikte mutfak robotuna ekleyin. Hamur oluşana kadar birlikte karıştırın.,
- İlave nişastasını kullanın ve düz bir yüzeye serpin. Hamuru 3-4 küçük top şeklinde yuvarlayın ve her bir topları uzun rulolar halinde yuvarlayın. Her ruloyu 1’er, parçalar halinde kesin ve bir çatalın düz yüzeyiyle delin.,
- Fırın tepsisine gnocchi parçalarını ekleyin ve 10 dakika pişirin.,
- Ocaktan alıp üzerine zeytinyağı, tuz ve karabiber atın. Eğlence!